Anders Juel Rasmussen – Rungsted Kyst

Hvis du besøger Røde Kors-butikken i Hørsholm, eller andre brugtbutikker i Nordsjælland, så kan det være du støder på Anders Juel Rasmussen, der står og ”fisker perler”.

Anders Juel Rasmussen er 47 år gammel og bor sammen med familien i en villalejlighed i Rungsted Kyst. Han er iværksætter og Founder af CPH`ATTITUDE, som upcycler smykker – det betyder, at Anders opkøber vintage smykker og perler, og designer nye og bæredygtige smykker af dem.

Coronatiden har også været en udfordring for Anders. For normalt plejer han at finde sine smykker på loppemarkeder, som jo har været lukkede. Derudover har et hussalg som er trukket i langdrag bremset iværksætterdrømmen en smule. Men Anders klør på!

Hør hans historie og vores snak om iværksætteri, investorer, Coronakrisen og Klimakrisen i denne episode, der er optaget tirsdag 18. august 2020.

Nævnt i episoden:

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Vil du hjælpe mig med at producere flere afsnit og støtte min podcast?

Du kan støtte med så lidt som en flad femmer pr. episode – eller hvilket som helst andet beløb du har mulighed for at støtte med. Se hvordan du støtter Historier fra Coronaland på sitet 10’er.dk

Historier fra Coronaland – danskernes refleksioner og tanker omkring det der sker i verden lige nu

Anders Juel Rasmussen gæster Historier fra Coronaland