+45 5157 8146

Historier fra Coronaland

28 danskeres historier om livet under Coronakrisen. Den er produceret og udgivet af Hallkom fra marts 2020 til marts 2021.

I podcasten, som er en slags dagsbogslydbillede, deler gæsterne deres tanker, refleksioner og følelser omkring det der skete under Coronapandemien i 2020/2021.

Din vært er Anette Hallstrøm, podcastproducer her hos Hallkom.

Klik på billederne til de forskellige afsnit, læs mere om gæsten og afspil episoden.

Ny podcast fra Hallkom
Christina Lange

Christina Lange

Christina Lange har fundet sit livs kærlighed i Caribien. Men kan hun og manden bo i Danmark? Hør podcasten om #KærlighedUdenGrænser

Maja Nielsen

Maja Nielsen

Hvordan er det at bo i Grønland i Coronatid? Hør Maja Nielsens historie her og få et indblik i livet på verdens største ø.

Astrid Ågot

Astrid Ågot

Coronakrisen har faktisk været god for Astrid Ågot og virksomheden BAKANO design som syer tasker af gamle lædersofaer. Lyt med her

Lise Nygaard

Lise Nygaard

Lise Nygaard bygger hegn i Australien i den australske bush. Lyt med når freelancejournalist Lise Nygaard er gæst i Historier fra Coronaland.

Silke Bock

Silke Bock

Silke og hendes familie er på Bali, hvor Coronakrisen har ramt øens befolkning hårdt. Så nu er Silke Bock blevet møbeleksportør! Lyt med her.

Brian Sundstrup

Brian Sundstrup

Den plantebaserede drik Dryk skulle lanceres til danskerne i marts. Men så kom Corona og Brian Sundstrup og Dryk måtte skifte strategi.

Anders Juel Rasmussen

Anders Juel Rasmussen

Anders Juel Rasmussen er iværksætter i CPH’ ATTITUDE, der upcycler perler fra bl.a. loppemarkeder. Hør hans historie her…

Daniel Gray Christoffersen

Daniel Gray Christoffersen

Hør hvordan 24-årige Daniel Gray Christoffersen har tacklet en ufrivillig forlængelse af sit langdistanceforhold i Historier fra Coronaland.

Marie Holm Laursen

Marie Holm Laursen

Hør podcasten med Marie Holm Laursen, som har brækket 500 knogler i sin krop og rejser Danmark tyndt som foredragsholder.

Kristian Bang Larsen

Kristian Bang Larsen

Kristian Bang Larsen flyttede sammen med sin familie til Japan ved årsskiftet. Han skulle have dækket De Olympiske Lege – men så kom Corona. Lyt med her

Esben Blicher

Esben Blicher

Esben Blicher er formand for veteranforeningen Operators Hockey Club, som også måtte lave om på deres planer på grund af Corona. Lyt med her…

Betina Lauritsen

Betina Lauritsen

Betina hjælper fattige brasillianere med hygiejne og mad i Coronatiden. Mød danske Betina Lauritsen, som bor i Bohemekvarteret Santa Teresa i Brasilien.

Jamil Mehdi

Jamil Mehdi

Jamil Mehdi er stifter af den socialøkonomiske virksomhed Mind Mover, som hjælper mennesker med at få øget selvværd ved at give dem et kærligt skub.

Niels Opstrup

Niels Opstrup

Mød Niels Opstrup der udlever sine drømme hver dag og fortæller en anden historie fra coronaramte Brasilien end den vi plejer at høre i danske medier.

Nalle Kirkvåg

Nalle Kirkvåg

Dagens gæst i podcasten Historier fra Coronaland kunne aldrig drømme om, at lade sig teste for Covid19 i et af de såkaldte hvide telte. Hør hvorfor her

Laura Lykkegaard

Laura Lykkegaard

Podcast hvor Laura Lykkegaard fortæller om at bo i Sydafrika, hvor der er store forskelle på rig og fattig, men hvor befolkningen står sammen.

Lene Junker Wiberg

Lene Junker Wiberg

”Fyrskibets” ejer, Lene Junker Wiberg har været kreativ i Coronatiden og skabt et nyt koncept. Vil du lade dig inspirere, kan du høre Lenes historie her

Philip Khokhar

Philip Khokhar

Hør Historier fra Coronaland hvor DR’s Asien-korrespondent Philip Khokhar giver et sjældent indblik i, hvordan det er arbejde midt i ”orkanens øje”, Kina.

Sabrina Vitting-Seerup

Sabrina Vitting-Seerup

Sabrina Vitting-Serup troede, at hun skulle tilbage og få gang i business efter otte måneders barsel. Men så lukkede Danmark ned, og Sabrina måtte tænke om.

Yael Bassan

Yael Bassan

Cykeldirektøren Yael Bassan beskriver hvordan hun jonglerer mellem at være direktør, at være nogens chef og samtidig være et menneske her i Coronatid.

Mik Aidt

Mik Aidt

Coronakrisen vil få betydning for klimakrisen, mener Mik Aidt, hvis hjerte banker for klimaet. Lyt til Historier fra Coronaland med Mik Aidt fra Australien.

Torben Plank

Torben Plank

”Det føles som Palle alene i verden at gå rundt i Tivoli lige nu, siger Pressechef Torben Plank, som fortæller om Tivoli og sin egen personlige historie.

Mikela Mann

Mikela Mann

I et lille hus på Mallorca sidder Mikela Mann og må ikke forlade matriklen på grund af restriktionerne i Spanien under Coronakrisen. Hør hendes historie her

Bjarne Oldrup

Bjarne Oldrup

Fald i Co2-udslip, renere luft og renere miljø får Bjarne Oldrup fra Sønderborg til at nære stort håb for fremtiden. Hør mere i Historier fra Coronaland.

Anne-Sofie Søby Jensen

Anne-Sofie Søby Jensen

Anne-Sofie Søby Jensen er operasangerinde, bor i Brighton, England og fortæller hvordan hun fjernunderviser elever på Skype midt i coronakrisen.

Kaj og Birgitta Hallstrøm

Kaj og Birgitta Hallstrøm

Interview med Kaj og Birgitta Hallstrøm i Californien. Vi taler blandt andet om hamstring af toiletpapir, hjemløseproblemer og om Californiske skovbrande.

Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz

Interview med Jesper Steinmetz om hans hverdag i disse Coronatider. Tager han specielle forholdsregler, så TV2 ikke skal undvære ham på skærmen?

Per Wium

Per Wium

Jeg har interviewet Per Wium, som fortæller om sine tanker og reflekterer over hvad der er skidt og hvad der er godt her i Coronakrisen.