Hallkom Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Velkommen til Cookie- og privatlivspolitik på Hallkoms hjemmeside. Her vil jeg forklare dig hvilke oplysninger, jeg samler om dig, og hvad jeg bruger dem til.
Jeg erklærer også, at jeg på bedste vis og efter bedste evne overholder GDPR-lovgivningen, som trådte i kraft 25. maj 2018 i EU.
Læs hele loven her
• Her er en kort udgave med de vigtigste begreber i GDPR fra Dansk Industri

Cookies
Jeg anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Oplysningerne bruger jeg til at tilpasse og forbedre mit indhold. Hvis du ikke ønsker, at jeg indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Facebook: Jeg bruger Facebook pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto.

Firmaer Hallkom benytter og som findes på Privacy Shield-listen
Privacy Shield-listen er en amerikansk fortegnelse over firmaer, som er godkendt til at håndtere personlige oplysninger (som f.eks email-adresser) fra borgere i EU lande. Jeg benytter/samarbejder med følgende firmaer, som er godkendte, ifølge Privacy Shield-listen: (Klikker du videre til listen, kan du søge på hvert firma og deres status):

  • MailChimp (The Rocket Science Group LLC)
  • Facebook
  • Microsoft Corporation
  • Twitter

Personoplysninger – Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold (via Google Analytics) eller hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev [get:it] by Hallkom (læs længere nede). Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så tilbyder Google værktøjet her.

Hvad indsamler jeg?
Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.
  • I det omfang du selv giver udtrykt samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandler jeg desuden dit navn og e-mailadresse. Se afsnittet om mit nyhedsbrev [get:it] by Hallkom.
  • Hvis du udfylder min kontaktformular, vil jeg kunne se dine kontaktoplysninger
  • Hvis du skriver en kommentar på min hjemmeside, vil jeg kunne se dine kontaktoplysninger

Formål med indsamling af personoplysninger
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og eventuelt vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Mit nyhedsbrev [get:it] by Hallkom
[get:it] by Hallkom udkommer via MailChimp, som efterlever GDPR. Du kan læse hele MailChimps statement omkring deres håndtering af GDPR i denne PDF.
At jeg bruger MailChimp betyder, at dit navn og din e-mailadresse ligger i en database på deres sikre server. De har i øvrigt fuldstændig styr på Privacy – og du kan altid afmelde dig [get:it] by Hallkom ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Hvis du vil slettes fra listen, kan du også sende mig en email. Så sletter jeg dine oplysninger med det samme. info@hallkom.dk

Hvor længe beholder jeg dine personlige oplysninger?
Dit navn og din e-mailadresse bliver på MailChimps liste, indtil du eventuelt framelder dig. Jeg har ikke dit navn og din mailadresse liggende andre steder. Du kan til enhver tid afmelde mit nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage det mere.

Sikkerhed
Dine oplysninger – navn og e-mail – ligger på MailChimps sikre servere, og de vil ikke blive givet videre til andre. Jeg sikrer dine oplysninger ved, at jeg har to-trins verificering, når jeg logger ind i MailChimps system, hvor dine oplysninger ligger. Desuden skifter jeg password til MailChimp og på min hjemmeside regelmæssigt.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Hvis du ikke synes, at jeg efterlever privatlivspolitikken, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Skriv til mig på denne e-mail-adresse, hvis det er tilfældet: info@hallkom.dk.
Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Hallkom (ejer: Anette Hallstrøm)
Middelfartgade 18,. 3.th
2100 København Ø
Danmark
Telefon: +45 5157 8146
E-mail: info@hallkom.dk

Kundeoplysninger
Køber du Hallkoms ydelser, har jeg din virksomheds oplysninger liggende i fakturerings- og bogføringssystemet Dinero samt på min pc. Jeg opbevarer kun oplysninger, som er offentlige, og som jeg skal bruge for at kunne skrive en faktura til dig. Det vil sige dit navn, CVR-nummer (hvis du har et sådan), virksomhedsnavn, adresse, postnummer, by og land.
Jeg opbevarer disse oplysninger i mindst fem år, ifølge bogføringsloven. Læs om loven her.

Hvordan opbevarer jeg mine kunders oplysninger?
Alle mine kunders oplysninger bliver opbevaret dels via Microsofts sikre Cloud-tjeneste OneDrive og på min private, eksterne harddisk, som et krypteret med Bitlocker (Bitlocker er enhedskryptering. Læs mere her)

Senest opdateret 21. juni 2018

Anette Hallstrøm, Hallkom.