+45 5157 8146

Hvad siger kunderne om samarbejdet med Hallkom & Anette Hallstrøm?

Efter tredje sæson af min podcast Green Business With Impact, må jeg bare sige: Det er supergodt – stærkt arbejde fra din hånd igen!

Jasper Steinhausen

Business Consultant, Founder & CEO, Business With Impact ApS

Anette Hallstrøm er en bragende god underviser. Professionelt kan hun sit kram. Hun er en dygtig og skarp postcast-formidler og producer. Empatisk, smittende positiv og altid rummelig og løsningsorienteret. Det rummelige kommer i den grad til udtryk, når hun underviser. Hun er pædagogisk og grundig og henter sin elev, præcis hvor man står. Det svære gøres tilgængeligt, og hun slipper ikke, før man oplever overblik og ro over feltet. Og Anette er generøs. Hun øser ud af dyrebar viden og erfaring langt ud over, hvad man kunne forvente. Samtidig er hun 100% tjekket. Der er styr på aftaler, manualer og noter, som man får tilsendt både før og efter undervisningen. Et samarbejde med Anette kan varmt anbefales.
 
Lene Outzen Foghsgaard

Klimabæredygtig journalist og podcaster, Sustainable People

Anette Hallstrøm fra Hallkom har produceret Podcastserien Hvor bliver du af, som er udgivet på Saga Talks. Lyden er superlækker, historien er virkelig godt klippet og fortalt, og lyddesignet bakker de forskellige scener og stemmer fint op. Jeg kan virkelig anbefale at tage fat i Anette, hvis man har brug for en professionel podcastproducer.

Astrid Skov

Seniorredaktør / Lydbøger & Podcasts, Saga Danmark – Lindhardt og Ringhof

Da vi i Building Green besluttede os for at lave podcast, vidste vi ikke helt hvordan det skulle gribes an. Så fik vi anbefalet Anette og Hallkom, og det har været en rigtig god og tryg oplevelse. Anette har guidet os fra idé til færdig podcast, stået for optagelse, redigering, musik, hosting og indtil nu seks fede podcastepisoder om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Vi har været rigtig glade for samarbejdet og giver Anette vores varmeste anbefalinger til andre virksomheder, der overvejer at skabe en podcast.

Sarah Elhauge

Managing Director, Insight Events ApS / Building Green

Siden 2017 har vi med stor glæde haft Anette Hallstrøm og Hallkom til at styre vores udadgående kommunikation og PR for Københavns Kantatekor. Arbejdet bærer præg af stor professionalisme, omhyggelighed og indsigt. Samarbejdet har været gnidningsfrit og smidigt, og resultaterne af arbejdet har, målt i synlighed og solgte billetter, været rigtig gode.

Vi giver hermed gerne vores varmeste anbefaling af Anette og Hallkom.

Torben H.S. Svendsen

Dirigent, Københavns Kantatekor

Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med Anette til podcasten ’Mig og min have’. Anette har redigeret en række afsnit og har, udover et fejlfrit redigeringsarbejde, bidraget med indspark og input, der har gjort podcasten bedre, vores arbejde lettere og skærpet vores redaktionelle profil.

Malte Abildgaard Christensen

Redaktør, Videncentret Bolius

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Anette fra Hallkom omkring podcast-serien ”Løber Hele Livet”, som vi har udgivet i forbindelse med vores sponsorat af Gjensidige Den Grønne Halvmaraton.

Anette har stået for hele processen fra tilrettelæggelse, rekruttering og casting af deltagere, til interview, speak og klip af de endelig podcasts. Hun har løftet opgaven med stor professionalisme, kvalitetssans samt øje for de detaljer, som løfter slutproduktet til 110%. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Hallkom og Anette.

Susan Blindbæk Vestergård

Marketingkonsulent, Gjensidige