+45 5157 8146

Hvad siger kunderne om samarbejdet med Hallkom & Anette Hallstrøm?

Anette Hallstrøm er en bragende god underviser. Professionelt kan hun sit kram. Hun er en dygtig og skarp postcast-formidler og producer. Empatisk, smittende positiv og altid rummelig og løsningsorienteret. Det rummelige kommer i den grad til udtryk, når hun underviser. Hun er pædagogisk og grundig og henter sin elev, præcis hvor man står. Det svære gøres tilgængeligt, og hun slipper ikke, før man oplever overblik og ro over feltet. Og Anette er generøs. Hun øser ud af dyrebar viden og erfaring langt ud over, hvad man kunne forvente. Samtidig er hun 100% tjekket. Der er styr på aftaler, manualer og noter, som man får tilsendt både før og efter undervisningen. Et samarbejde med Anette kan varmt anbefales.
 
Lene Outzen Foghsgaard

Klimabæredygtig journalist og podcaster, Sustainable People

Podcast-Anette – jeg elsker dig sq! Det arbejde du leverer er SÅ fedt og hele kommunikationen mellem os kører bare. Du forstår mig, du forstår hvad jeg vil have og du leverer varen – every fucking time. Jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg kunne se at de projekter du før har arbejdet med, er meget langt fra hvad jeg laver.
Men shit hvor har du overrasket positivt. Jeg giver aldrig slip.

Det er en fornøjelse at sende mine afsnit til dig og vupti kommer de retur præcis som jeg drømmer om at de skal blive i sidste ende.
Lige nu står jeg for et skifte i min podcast og det at vide at du har min ryg, det er bare for fedt!

Til dig der overvejer samarbejde med Anette – tøv ikke. For mig er hun ikke bare den der redigerer min podcast, hun er også den der kommer med scripts til min intro og outro og hun bidrager med super fed sparring omkring podcastens udvikling.
Jeg føler i lige så høj grad at hun er min podcast-mentor – I daglig tale hos mig, hedder hun Podcast-Anette.

Carina Vestergaard

Indehaver Starfish Academy og podcasten Skabsspirituel, Starfish Academy

Anette Hallstrøm fra Hallkom har produceret Podcastserien Hvor bliver du af, som er udgivet på Saga Talks. Lyden er superlækker, historien er virkelig godt klippet og fortalt, og lyddesignet bakker de forskellige scener og stemmer fint op. Jeg kan virkelig anbefale at tage fat i Anette, hvis man har brug for en professionel podcastproducer.

Astrid Skov

Seniorredaktør / Lydbøger & Podcasts, Saga Danmark – Lindhardt og Ringhof

Anette/Hallkom har udført ”dubbing” af vores Jet demo videoer, det vil sige indtalt dansk speak og monteret denne med musik til vores amerikanske videoer. Resultaterne kan du se/høre her. Samarbejdet har været super godt, og Anette arbejder hurtigt og professionelt. Jeg kan klart anbefale at hyre Anette/Hallkom til speaks, videodubbing eller lydeditering.

Mai Martens

European Marketing Coordinator, Jet Global

Siden 2017 har vi med stor glæde haft Anette Hallstrøm og Hallkom til at styre vores udadgående kommunikation og PR for Københavns Kantatekor. Arbejdet bærer præg af stor professionalisme, omhyggelighed og indsigt. Samarbejdet har været gnidningsfrit og smidigt, og resultaterne af arbejdet har, målt i synlighed og solgte billetter, været rigtig gode.

Vi giver hermed gerne vores varmeste anbefaling af Anette og Hallkom.

Torben H.S. Svendsen

Dirigent, Københavns Kantatekor

Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med Anette til podcasten ’Mig og min have’. Anette har redigeret en række afsnit og har, udover et fejlfrit redigeringsarbejde, bidraget med indspark og input, der har gjort podcasten bedre, vores arbejde lettere og skærpet vores redaktionelle profil.

Malte Abildgaard Christensen

Redaktør, Videncentret Bolius

Anette klipper Sustain Daily Podcast for os, og samarbejdet er en fornøjelse. Anette er grundig, hurtig og dygtig, og hun har input og idéer til at gøre produktet endnu bedre, som vi flere gange har benyttet os af. Vi kan varmt anbefale at samarbejde med Hallkom.

Sustain Daily

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Anette fra Hallkom omkring podcast-serien ”Løber Hele Livet”, som vi har udgivet i forbindelse med vores sponsorat af Gjensidige Den Grønne Halvmaraton.

Anette har stået for hele processen fra tilrettelæggelse, rekruttering og casting af deltagere, til interview, speak og klip af de endelig podcasts. Hun har løftet opgaven med stor professionalisme, kvalitetssans samt øje for de detaljer, som løfter slutproduktet til 110%. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Hallkom og Anette.

Susan Blindbæk Vestergård

Marketingkonsulent, Gjensidige

Da vi i Building Green besluttede os for at lave podcast, vidste vi ikke helt hvordan det skulle gribes an. Så fik vi anbefalet Anette og Hallkom, og det har været en rigtig god og tryg oplevelse. Anette har guidet os fra idé til færdig podcast, stået for optagelse, redigering, musik, hosting og indtil nu seks fede podcastepisoder om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Vi har været rigtig glade for samarbejdet og giver Anette vores varmeste anbefalinger til andre virksomheder, der overvejer at skabe en podcast.

Sarah Elhauge

Managing Director, Insight Events ApS / Building Green