Historier fra Coronaland

I podcasten Historier fra Coronaland får danskere plads og tid til at fortælle deres historie.

Jeg interviewer danskere både i Danmark og i resten af verden, og de deler deres tanker, refleksioner og følelser omkring det der sker i verden lige nu.

Du kan høre hvordan de klarer deres nuværende situation, hvad de har oplevet, som de aldrig vil glemme, og ikke mindst hvad der giver dem håb for fremtiden.

Find Historier fra Coronaland i din podcastapp, på Spotify eller afspil podcasten her fra min hjemmeside.

Din vært er Anette Hallstrøm, podcastproducer her hos Hallkom.

Støt podcasten med så lidt som en 5’er pr episode

Vil du hjælpe mig og Hallkom med at komme igennem Coronakrisen og sikre at der kommer flere gæster til podcasten? Støt Historier fra Coronaland med et valgfrit beløb pr. episode på sitet 10’er.dk.

Koster det noget at være med?

Som udgangspunkt er det gratis både at være med i podcasten og at lytte til den. Men jeg vil bede dig overveje, om du vil støtte mig og Hallkom med et frivilligt beløb for at være med i podcasten eller for at lytte til den. Det er ingen hemmelighed, at jeg er en af de små virksomhedsejere, der bliver ramt hårdt af Coronakrisen. Og jeg kommer ikke til at blive reddet af regeringens nye tiltag for enkeltmandsvirksomheder, da jeg ikke har den årlige omsætning, man skal have for at få hjælp. Så har du midlerne til det, vil jeg være dig evig taknemmelig for et beløb. Du vælger selv hvilket.

Du kan enten støtte Historier fra Coronaland med et fast beløb på sitet 10er.dk. Hvis du vil støtte på anden måde med et valgfrit beløb, vil jeg sende dig en faktura. Det skal gå efter bogen, så bliver min revisor og skattefar glade.

Andre projekter:

Tjek sitet “Coronahistorier” hvor Claus Andersen dokumenterer danskernes historier på video.