Historier fra Coronaland

I podcasten Historier fra Coronaland får danskere i hele verden plads og tid til at fortælle deres historie.

De deler deres tanker, refleksioner og følelser omkring det der sker i verden lige nu. Coronakrisen har påvirket mange mennesker, og selvom samfundet er ved at åbne igen i Danmark, så er der stadig historier at fortælle om tiden under og efter Corona – både i Danmark og i resten af verden.

Find Historier fra Coronaland i din podcastapp, på Spotify eller afspil podcasten her fra min hjemmeside.

Din vært er Anette Hallstrøm, podcastproducer her hos Hallkom.

Støt podcasten med så lidt som en 5’er pr episode

Vil du hjælpe mig og Hallkom med at komme igennem Coronakrisen og sikre at der kommer flere gæster til podcasten? Støt Historier fra Coronaland med et valgfrit beløb pr. episode på sitet 10’er.dk.

Koster det noget at være med?

Det er gratis både at være med i podcasten og at lytte til den. Men jeg vil bede dig overveje, om du vil støtte mig og Hallkom med et frivilligt beløb pr. episode for at være med i podcasten eller for at lytte til den. Så har du midlerne til det, vil jeg være dig evig taknemmelig for et beløb. Du vælger selv hvilket.

Du kan enten støtte Historier fra Coronaland med et fast beløb på sitet 10er.dk. Hvis du vil støtte på anden måde med et valgfrit beløb, vil jeg sende dig en faktura. Det skal gå efter bogen, så bliver min revisor og skattefar glade.