NY PODCAST

Historier fra Coronaland er interviews med mennesker, der får plads og tid til at fortælle deres historie, deres tanker, refleksioner og følelser omkring det der sker i verden lige nu.

Jeg interviewer danskere både i Danmark og i resten af verden. De fortæller, hvad der optager dem, mens hele verden nærmest er gået i stå på grund af COVID-19, også kaldet Coronavirus og nyhedskanalerne er fulde af gule bjælker og breaking news.

Du kan høre hvad de får dagen til at gå med, hvordan de klarer isolationen og de daglige, dårlige nyheder, hvad de har oplevet, som de aldrig vil glemme, og ikke mindst hvad der får dem til at tro på fremtiden.

Gæster i Historier fra Coronaland:

Der er mange flere interviews og gæster på vej. Du kan finde Historier fra Coronaland i din podcastapp, på Spotify eller du kan afspille podcasten her fra min hjemmeside, hvis du klikker dig ind på linket for hver episode.

Vil du hjælpe mig og Hallkom med at komme igennem Coronakrisen og sikre at der kommer flere gæster til podcasten? Støt Historier fra Coronaland med et valgfrit beløb på sitet 10’er.dk.

Din vært er Anette Hallstrøm, podcastproducer her hos Hallkom.

Vil du selv være med?

Jeg vil gerne høre historier fra mennesker – og jeg vil gerne høre fra dig. Vil du være med i podcasten? Skriv til mig her: info[at]hallkom.dk

Vil du selv være med i podcasten?

Er der nogen, du gerne vil have, jeg ringer op og interviewer via Skype?

Aftal tid og hør mere ved at skrive til mig på info[at]hallkom.dk

Koster det noget at være med?

Som udgangspunkt er det gratis både at være med i podcasten og at lytte til den. Men jeg vil bede dig overveje, om du vil støtte mig og Hallkom med et frivilligt beløb for at være med i podcasten eller for at lytte til den. Det er ingen hemmelighed, at jeg er en af de små virksomhedsejere, der bliver ramt hårdt af Coronakrisen. Og jeg kommer ikke til at blive reddet af regeringens nye tiltag for enkeltmandsvirksomheder, da jeg ikke har den årlige omsætning, man skal have for at få hjælp. Så har du midlerne til det, vil jeg være dig evig taknemmelig for et beløb. Du vælger selv hvilket.

Du kan enten støtte Historier fra Coronaland med et fast, månedligt beløb på sitet 10er.dk. Hvis du vil støtte på anden måde med et valgfrit beløb, vil jeg sende dig en faktura. Det skal gå efter bogen, så bliver min revisor og skattefar glade.