Book mig til:

En skarp gennemgang af jeres eksisterende kommunikation

Det er altid godt at få kigget på jeres eksisterende kommunikation med andre øjne. Ofte stirrer man sig blind på stavefejl, skrivefejl, kommafejl, jargon og “sådan-plejer-vi-at-skrive-det”-tekster. Og helt ærligt, vil du vælge den hjemmeside, der skriver korrekt dansk eller den hjemmeside, hvor det hele “sejler”?

Jeg gennemgår alt set med jeres kunders øjne, så de forstår, hvad det egentlig er, I sælger/tilbyder. Samtidig har jeg den sproglige tættekam med, så jeres materiale fremstår korrekt og troværdigt.

Læs i øvrigt min artikel om stavefejl, og om de mest almindelige fejl, jeg støder på, når jeg besøger hjemmesider…

Tekstforfatter

Jeg skriver tekster til web, nyhedsbreve, presse- og marketingmaterialer.

Design af digitale og fysiske materialer

Fysiske flyers og invitationer/plakater eller digitale ditto – bannere til Facebook, Instagram, Twitter og andre sociale medier.

Visuelle præsentationer og nyhedsbreve i Sway

Jeg har specialiseret mig i at bygge lækre præsentationer i programmet Sway, som er en online præsentation, der kan ses af alle mennesker med en browser og som kan bruges til mange forskellige formål, hvor der er brug for et mere visuelt udtryk. Sway er federe end Power Point og et godt supplement til en Facebook/Instagram-side eller som intern præsentation, når du vil imponere kollegerne!
Læs mere om Sway og hvordan du kan bruge det.

Klipning (lydeditering) af Podcasts

Har du lyd, du gerne vil transformere til en færdig podcast? Så book mig til det. Jeg klipper blandt andet lyd for Sustain Daily. Hør deres podcasts her.

Foredrag i Office-pakken og Præsentationsteknik

Læs om de to foredrag, der vil gøre dig mere produktiv, når du arbejder med Microsofts Office-pakke og give dig tips om præsentationsteknik, når du skal tale for et publikum

Opsætning samt udsendelse af nyhedsbreve i MailChimp

Jeg kan sætte jeres nyhedsbrev op med lister af modtagere, tilmeldingsformularer, skabelondesign, kampagner, udsendelse og opfølgning i MailChimp.

Opdatering af hjemmesider i WordPress

For travlt med forretningen til at opdatere hjemmesiden? Jeg er velbevandret i WordPress og hjælper med at holde styr på jeres hjemmeside.

 

Skal vi snakke? Kontakt mig her:

4 + 11 =