+45 5157 8146

Anne-Sofie Søby Jensen – Brighton, England

Anne-Sofie Søby Jensen er operasangerinde og mezzosopran. Hun er 29 år gammel og er på sit første år efter hun afsluttede uddannelsen som sanger både fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Royal Academy of Music i London. Nu bor hun i den engelske badeby Brighton, cirka en time syd for London sammen med sin kæreste.

Da Jyllandsposten i slutningen af januar tegnede det famøse kinesiske flag med virusikoner i stedet for stjerner, tænkte Anne-Sofie først, at det da var ”meget sjovt”. Men da en kinesisk kollega, en violinist, reagerede kraftigt og fortalte, at mange mennesker var døde på grund af virussen, forstod Anne-Sofie, at det var alvorligt.

Livet for Anne-Sofie er ikke så meget anderledes nu som det var før Coronakrisen kom. Og dog. Hun skulle have sunget en masse koncerter, for eksempel i den kommende påsketid, men de er alle blevet aflyst. Så hvad lever hun af i øjeblikket?  Hvordan støtter freelance-musikere hinanden i denne tid og er der er forskel på hvordan man støtter hinanden i UK og i Danmark? Få svaret i denne episode af Historier fra Coronaland, som er optaget fredag den 27. marts 2020.

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Nævnt i episoden:

Historier fra Coronaland – 28 danskeres historier om livet under Coronakrisen i 2020/2021

Produceret og udgivet af Hallkom fra marts 2020 til marts 2021. Bemærk at projektet ikke mere kan støttes via 10’er.dk.