+45 5157 8146

Astrid Ågot – Holbæk

Coronapandemien har trods mange tragedier også haft positive effekter. Vi har været mere sammen med vores familier. Husdyr er blevet anskaffet og måske reddet fra dyreinternater. Og så har vi ryddet op. Vi har ryddet rigtig meget op!

Den effekt kan Astrid og Will, som ejer BAKANO Design i Holbæk, godt mærke. De har nemlig haft travlt med at hente folks gamle og udslidte lædersofaer og lædertøj, som de redder fra at blive sendt på forbrændingen. I stedet sprætter de dem op og syer dem om til tasker og accessories.

Hør Astrids historie og historien om BAKANO Design – en virksomhed, der går op i genbrug, miljø og ordentlige arbejdsforhold for deres ansatte.

Astrid fortæller også hvorfor Bakano vil være en socialøkonomisk virksomhed – og så taler vi om upcycling, fast fashion, slow fashion og om det paradigmeskifte, der måske er skubbet i gang grund af Coronapandemien. Endelig taler vi om social bæredygtighed. For Bakano vil gerne give mennesker, som andre arbejdspladser har svært ved at rumme, en plads på arbejdsmarkedet. Episoden er optaget tirsdag den 1. december 2020.

Nævnt i episoden:

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Historier fra Coronaland – 28 danskeres historier om livet under Coronakrisen i 2020/2021

Produceret og udgivet af Hallkom fra marts 2020 til marts 2021. Bemærk at projektet ikke mere kan støttes via 10’er.dk.

Astrid Ågot er gæst i Historier Fra Coronaland