Esben Blicher – Aalborg

I denne episode af Historier fra Coronaland taler jeg med Esben Blicher om Operators Hockey Club, som Esben er formand for og om hvad det er veteraner får ud af at træne i klubben. Og så taler vi om at sadle lynhurtigt om under en Coronakrise og hvor privilegerede, vi egentlig er her i Danmark.

Esben Blicher er 34 år og bor i Aalborg med sin hustru og deres to børn. Han er oprindeligt udlært tømrer og har en baggrund i de Danske Specialstyrker i Forsvaret. Nu læser han innovation og entreprenørskab på University College Nord (UCN) og hjælper sin kone i hendes nystartede firma.

Som nævnt er Esben formand for – og medstifter af – veteranforeningen Operators Hockey Club, som blev skabt i 2018. Det er en forening, der drives af frivillige kræfter og hvor veteraner mødes omkring sporten ishockey. Foreningen har hjemsted i Aalborg, men har afdelinger flere steder i landet. Hør mere om foreningens arbejde i denne episode, som er optaget søndag den 5. juli 2020.

Nævnt i episoden:

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Vil du hjælpe mig med at producere flere afsnit og støtte min podcast?

Du kan støtte med så lidt som en flad femmer – eller hvilket som helst andet beløb du har mulighed for at støtte med pr. episode. Se mulighederne her på sitet 10’er.dk

Historier fra Coronaland – danskernes refleksioner og tanker omkring det der sker i verden lige nu

Esben Blicher er gæst i Historier fra Coronaland