+45 5157 8146

Jamil Mehdi – Hvalsø

 

Jamil Mehdi er ligesom jeg vild med personlige fortællinger. Så derfor er han en oplagt gæst i Historier fra Coronaland, hvor danskerne fortæller personligt om det de oplever i Coronatiden.

Jamil er stifter af den socialøkonomiske virksomhed Mind Mover, som hjælper mennesker, især unge, med at få øget selvværd og øget selvtillid ved at give dem et kærligt skub. Han hjælper andre unge, fordi han selv er vokset op og engang var en “rod”. Men han endte på den rigtige side af loven, fordi, der var nogen der troede på ham og det han kunne byde ind med.

Jamil Mehdi deler sin personlige fortælling i dagens episode, hvor vi også taler om Corona, socialøkonomiske virksomheder og unge mennesker, der finder ud af hvad de vil med deres liv og vælger den rette vej efter de har været hos Jamil.

Virksomheden Mind Mover er i øvrigt en socialøkonomisk virksomhed, men ikke registreret som sådan. For Jamil opponerer mod selve stemplet. Han mener, at alle de virksomheder, der ikke kører efter socialøkonomiske principper, burde stemples og drager en parallel til alle konventionelt dyrkede varer, som han også mener burde stemples.

Således at alt det vi spiser er økologisk pr. definition. Og alle de virksomheder, der findes, er socialøkonomiske pr. definition.

Episoden er optaget 23. juni 2020.

Nævnt i episoden:

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Historier fra Coronaland – 28 danskeres historier om livet under Coronakrisen i 2020/2021

Produceret og udgivet af Hallkom fra marts 2020 til marts 2021. Bemærk at projektet ikke mere kan støttes via 10’er.dk.

Jamil Mehdi er gæst i Historier fra Coronaland