Lene Junker Wiberg – København

”Nød lærer nøgen kvinde at spinde” kan med en omskrivning til nutidigt sprog blive til ”Corona lærer soloselvstændige at finde nye indtjeningsmuligheder”. Således også for 51-årige Lene Junker Wiberg, som er dagens gæst i Coronaland.

Lene er mor til tre og købte sammen med sin mand ”Fyrskib XI” i 2017, nu kaldet ”Fyrskibet”. De har brugt årene til at sætte Fyrskibet i stand for at leje det ud som mødelokaler og til foredrag blandt andet. De åbnede i januar, mange arrangementer var booket, og de var klar til det store rykind. Og så kom Corona.

Hør hvordan Lene har været kreativ i Coronatiden og skabt et nyt koncept, som stadig er under udvikling. Og er du soloselvstændig, kan du måske blive inspireret af Lene til at tænke ”ud af boksen”.

Episoden er optaget fredag den 17. april, mens Danmark stadig var lukket fuldstændigt ned.

Fyrskibets historie kort:

Fyrskibet, ”Fyrskib XI”, er en 34 meter lang pram og et ud af 25, der er bygget i Danmark. Sammen med de andre fyrskibe, lå de ude på rev, hvor det var svært at bygge fyrtårne i gamle dage. Det blev bygget i 1878, og blev taget ud af drift i 1977. I og med, at Fyrskibet er en pram, har det aldrig kunnet sejle. Lene og hendes mand er de sjette ejere af Fyrskibet, som tidligere har været brugt som bolig, sommerhus, partysted og meget andet.

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Vil du hjælpe mig med at producere flere afsnit og støtte min podcast?

Du kan støtte med så lidt som en flad femmer – eller hvilket som helst andet beløb du har mulighed for at støtte med pr. episode. Se mulighederne her på sitet 10’er.dk

Find flere afsnit af Historier fra Coronaland i din podcastapp – eller her på min hjemmeside.

Historier fra Coronaland – danskernes refleksioner og tanker omkring det der sker i verden lige nu

Lene Junker Wiberg deltager i Historier fra Coronaland