+45 5157 8146

Maja Nielsen – Nuuk, Grønland

Maja Nielsen har boet i Grønland i tre år og flyttede derop, da hun var færdig med at studere. Hun arbejder som konsulent i Ilik, et lille konsulentfirma og bor sammen med sin kæreste i Nuuk, hvor der bor 15.000 mennesker.

Grønland har været forskånet for at være hårdt ramt af Corona – der har været 30 smittede i Grønland indtil nu – og alle er meldt raske igen.

Maja fortæller om, hvordan det er at bo på en stor ø, i den fantastiske natur, og om hvordan Corona har påvirket hendes hverdag og hendes regelmæssige rejser til Danmark. Vi taler også om Majas ”Lykkeliga Hold”, som bringer hende stor glæde – hun træner udviklingshandicappede børn i alderen 6-15 år. Vi berører også klimaforandringerne, som ikke rigtig er noget, man snakker om i Grønland, selvom de godt kan se, at isen smelter deroppe.

Denne episode blev optaget den 3. december 2020. Følg i øvrigt Maja på Instagram og se de flotte billeder, hun poster af Grønlands smukke natur.

Nævnt i episoden:

  • Majas arbejdsplads Ilik
  • Coronatilfælde i Grønland Siden vi optog podcasten med Maja, har der været lidt flere Coronasmittede, nemlig 30. Du kan følge de aktuelle Coronatal for Grønland på denne side
  • Lykkeliga-holdet som er et håndboldhold for udviklingshandicappede børn i alderen 6-15 år. Projektet blev startet af håndboldspilleren Rikke Nielsen. Læs mere om projektet her.

Vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Historier fra Coronaland – 28 danskeres historier om livet under Coronakrisen i 2020/2021

Produceret og udgivet af Hallkom fra marts 2020 til marts 2021. Bemærk at projektet ikke mere kan støttes via 10’er.dk.

Maja Nielsen er gæst i Historier fra Coronaland