Marie Holm Laursen – Aarhus

I løbet af sit 23-årige liv har Marie Holm Laursen allerede brækket 500 knogler i sin krop. Hun har nemlig diagnosen ”medført knogleskørhed”, som gør at hun sidder i el-kørestol. Alligevel rejser hun Danmark tyndt og holder foredrag om livsglæde!

Udover livet som foredragsholder arbejder hun også med sociale medier i forskellige virksomheder, og så er hun lige kommet ind på sit drømmestudie og skal starte på uddannelsen sidst i august.

Hør hvordan Marie tacklede den tomme kalender under Coronakrisen, hvordan hun altid finder det positive frem i alt hvad hun gør, selv når det er svært, og hvad det er for et studie hun er kommet ind på.

Episoden er optaget fredag den 31. juli 2020.

Følg Marie her:

Nævnt i episoden:

  • TEDx talk… TED er et akronym for en non-profit-organisation, der organiserer konferencer, som har til formål at udbrede “idéer, der er værd at sprede”. Bogstaverne i akronymet dækker over Technology, Entertainment, Design – Teknologi, Underholdning, Design. Læs mere her
  • CPH Agency på Instagram 
  • Her kan du læse mere om ”Medfødt Knogleskørhed”

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Vil du hjælpe mig med at producere flere afsnit og støtte min podcast?

Du kan støtte med så lidt som en flad femmer pr. epidsode – eller hvilket som helst andet beløb du har mulighed for at støtte med. Se hvordan du støtter Historier fra Coronaland på sitet 10’er.dk

Historier fra Coronaland – danskernes refleksioner og tanker omkring det der sker i verden lige nu

Marie Holm Laursen gæster podcasten Historier fra Coronaland