Mik Aidt – Geelong, Australien

 

Du vil ikke være i tvivl om, at jeg i dag har en gæst med i Historier fra Coronaland, hvis hjerte banker voldsomt for klimaet. Han sætter klimakrisen i perspektiv til Coronakrisen og drager en parallel til det der sker lige nu i verden med en hændelse i Londons undergrund under anden verdenskrig.

Mik Aidt hedder han, er 57 år, journalist og oprindeligt fra Aarhus. Mik bor en times kørsel fra Melbourne i byen Geelong og arbejder med radio og podcasts og medier. Han været gift med en australsk kvinde, som han har tre børn med. De befinder sig midt i en skilsmisse og Mik kan på grund af Coronakrisen hverken se sine børn i Australien eller sin familie i Danmark.

Men trods udfordringerne og selvom krisen er alvorlig, så mener Mik, at den også har bragt gode ting med sig; Nemlig at den har knyttet menneskeheden tættere sammen, og at den har fået os til at lytte til videnskaben.

Bliv klogere på klimakrise, klimahåb, australiere og australsk politik i denne episode, som er optaget tirsdag den. 7 april 2020.

Nævnt i episoden:

  • Miks podcast “The Sustainable Hour”. Find den dér hvor du lytter til podcast – eller læs mere på deres Facebookside

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Vil du hjælpe mig med at producere flere afsnit og støtte min podcast?

Se muligheder for at støtte med fast beløb pr. episode via sitet 10’er.dk

Find flere afsnit af Historier fra Coronaland i din podcastapp – eller her på min hjemmeside.

Historier fra Coronaland – danskernes refleksioner og tanker omkring det der sker i verden lige nu