+45 5157 8146

Mik Aidt – Geelong, Australien

 

Du vil ikke være i tvivl om, at jeg i dag har en gæst med i Historier fra Coronaland, hvis hjerte banker voldsomt for klimaet. Han sætter klimakrisen i perspektiv til Coronakrisen og drager en parallel til det der sker lige nu i verden med en hændelse i Londons undergrund under anden verdenskrig.

Mik Aidt hedder han, er 57 år, journalist og oprindeligt fra Aarhus. Mik bor en times kørsel fra Melbourne i byen Geelong og arbejder med radio og podcasts og medier. Han været gift med en australsk kvinde, som han har tre børn med. De befinder sig midt i en skilsmisse og Mik kan på grund af Coronakrisen hverken se sine børn i Australien eller sin familie i Danmark.

Men trods udfordringerne og selvom krisen er alvorlig, så mener Mik, at den også har bragt gode ting med sig; Nemlig at den har knyttet menneskeheden tættere sammen, og at den har fået os til at lytte til videnskaben.

Bliv klogere på klimakrise, klimahåb, australiere og australsk politik i denne episode, som er optaget tirsdag den. 7 april 2020.

Nævnt i episoden:

  • Miks podcast “The Sustainable Hour”. Find den dér hvor du lytter til podcast – eller læs mere på deres Facebookside

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Historier fra Coronaland – 28 danskeres historier om livet under Coronakrisen i 2020/2021

Produceret og udgivet af Hallkom fra marts 2020 til marts 2021. Bemærk at projektet ikke mere kan støttes via 10’er.dk.