+45 5157 8146

Niels Opstrup – Campos do Jordão, Brasilien

 

I dag kan du møde en mand, der har gjort noget, mange måske tænker på, men aldrig rigtig får taget sig sammen til; nemlig at forfølge sine drømme og udleve dem 100%. Niels Opstrup bor på en bjergside i Brasilien midt i junglen og har et firma, hvor folk kommer på træningsophold for at ændre deres liv og ændre deres vaner.

Jeg taler blandt andet med Niels om, hvordan han inspirerer sine gæster til at leve et mere holistisk liv med fokus på sund mad, sund krop og masser af træning. Det hjælper både dem, der er PTSD-ramte, og dem der vil tabe sig eller er midt i en livskrise. Og så taler vi naturligvis om Corona i Brasilien. Og om præsident Bolsonaro. Niels er ikke imponeret. Over de danske medier, altså.

Den 47-årige Niels er tidligere oversergent ved hæren, krigsveteran, har været udsendt flere gange på Balkan med kugler susende om ørerne. Udover at have ”almindelige” mennesker på træningsophold, donerer han ophold til veteraner og PTSD-ramte.

I episoden taler vi også om Corona, der har ramt Brasilien hårdt. Men i Niels’ øjne skruer danske medier lige en tand op for dramaet, når de skal rapportere fra Brasilien, og Bolsonaro er måske ikke den store skurk, når det gælder Corona, som mange gerne vil gøre ham til… Samtidig tager brasilianerne situationen meget alvorligt.

Få et anden side af situationen i Brasilien set med Niels Opstrups øjne i dette afsnit, som er optaget tirsdag den 16. juni.

Nævnt i episoden:

 

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Historier fra Coronaland – 28 danskeres historier om livet under Coronakrisen i 2020/2021

Produceret og udgivet af Hallkom fra marts 2020 til marts 2021. Bemærk at projektet ikke mere kan støttes via 10’er.dk.

Niels Opstrup gæst i Historier fra Coronaland