Niels Opstrup – Campos do Jordão, Brasilien

 

I dag kan du møde en mand, der har gjort noget, mange måske tænker på, men aldrig rigtig får taget sig sammen til; nemlig at forfølge sine drømme og udleve dem 100%. Niels Opstrup bor på en bjergside i Brasilien midt i junglen og har et firma, hvor folk kommer på træningsophold for at ændre deres liv og ændre deres vaner.

Jeg taler blandt andet med Niels om, hvordan han inspirerer sine gæster til at leve et mere holistisk liv med fokus på sund mad, sund krop og masser af træning. Det hjælper både dem, der er PTSD-ramte, og dem der vil tabe sig eller er midt i en livskrise. Og så taler vi naturligvis om Corona i Brasilien. Og om præsident Bolsonaro. Niels er ikke imponeret. Over de danske medier, altså.

Den 47-årige Niels er tidligere oversergent ved hæren, krigsveteran, har været udsendt flere gange på Balkan med kugler susende om ørerne. Udover at have ”almindelige” mennesker på træningsophold, donerer han ophold til veteraner og PTSD-ramte.

I episoden taler vi også om Corona, der har ramt Brasilien hårdt. Men i Niels’ øjne skruer danske medier lige en tand op for dramaet, når de skal rapportere fra Brasilien, og Bolsonaro er måske ikke den store skurk, når det gælder Corona, som mange gerne vil gøre ham til… Samtidig tager brasilianerne situationen meget alvorligt.

Få et anden side af situationen i Brasilien set med Niels Opstrups øjne i dette afsnit, som er optaget tirsdag den 16. juni.

Nævnt i episoden:

 

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Vil du hjælpe mig med at producere flere afsnit og støtte min podcast?

Du kan støtte med så lidt som en flad femmer – eller hvilket som helst andet beløb du har mulighed for at støtte med pr. episode. Se mulighederne her på sitet 10’er.dk

Find flere afsnit af Historier fra Coronaland i din podcastapp – eller her på min hjemmeside.

Historier fra Coronaland – danskernes refleksioner og tanker omkring det der sker i verden lige nu

Niels Opstrup gæst i Historier fra Coronaland