Philip Khokhar – Shanghai, Kina

Hvordan er det at være Philip Khokhar og sidde i Asien og rapportere om hvad der sker i Kina, når myndighederne sletter det som folk lægger op på sociale medier og såkaldte ”borgerjournalister” forsvinder sporløst? Hvordan er det at blive tvunget i karantæne på et ikke rengjort hospital, fordi man har en temperatur på 37,4, når man kommer tilbage fra Thailand til en kinesisk lufthavn og sidenhen tilbringe karantænen i et uopvarmet hotelværelse?

Denne episode med Asien-korrespondent Philip Khokhar, giver dig et indblik i, hvordan det er arbejde midt i ”orkanens øje”. 40-årige Philip Khokhar har været Asien-korrespondent for DR og boet i Kina siden September 2014. Han fortæller om, hvordan han oplevede Coronapandemiens begyndelse, og hvordan det er at rapportere fra et land, der helst vil skjule sandheden.

Episoden er optaget fredag den 24. april på et tidspunkt, hvor Danmark var lukket ned, mens Kina så småt var ved at åbne igen.

Følg Philip på Twitter

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Vil du hjælpe mig med at producere flere afsnit og støtte min podcast?

Du kan støtte med så lidt som en flad femmer – eller hvilket som helst andet beløb du har mulighed for at støtte med pr. episode. Se mulighederne her på sitet 10’er.dk

Find flere afsnit af Historier fra Coronaland i din podcastapp – eller her på min hjemmeside.

Historier fra Coronaland – danskernes refleksioner og tanker omkring det der sker i verden lige nu

Philip Khokhar deltager i Historier fra Coronaland