Sabrina Vitting-Seerup – København

 

Sabrina Vitting-Seerup er foredragsholder og talertræner i virksomheden ”Ren Snak”. Hun troede, at hun skulle tilbage og få gang i business efter otte måneders barsel. Men så – lukkede Danmark ned, og Sabrina måtte tænke om, og hive nogle af de gode idéer, der ellers har ligget længe i skuffen, frem.

Når vi optager denne episode lørdag den 11. april er Sabrina i selvisolation sammen med sin 7 mdr. gamle baby og sin mand. Hun beskriver en tilstand, hun kalder ”Corona PMS” og fortæller, hvordan det gik lidt hen over hovedet på hende, at Danmark pludselig blev lukket ned, og hvordan hun forsøgte at komme igennem til nemlig.com, som crashede på grund af overbelastning.

Sabrina lider ikke at hudsult – det sørger hendes lille datter blandt andet for. Men hun forstår godt dem, der gør. Derfor har hun et par gode råd til jer lyttere til slut i podcasten.

Læs mere om Sabrina her: http://www.rensnak.dk/

Din vært i Historier fra Coronaland er Anette Hallstrøm, podcastproducer hos Hallkom.

Vil du hjælpe mig med at producere flere afsnit og støtte min podcast?

Du kan støtte med så lidt som en flad femmer – eller hvilket som helst andet beløb du har mulighed for at støtte med pr. episode. Se mulighederne her på sitet 10’er.dk

Find flere afsnit af Historier fra Coronaland i din podcastapp – eller her på min hjemmeside.

Historier fra Coronaland – danskernes refleksioner og tanker omkring det der sker i verden lige nu

Sabrina Vitting-Seerup deltager i Historier fra Coronaland