+45 5157 8146

Der skal være orden i en kaotisk WordPress Backend

Jeg kan ikke fungere, hvis der ikke er orden i mine mapper på min pc. (At mit fysiske skrivebord så ligner noget der er løgn, er en helt anden snak, og den behøver vi ikke tage nu)…

Men altså, jeg elsker mapper. Og da jeg fornylig konstaterede, at der var ALT for mange sider, posts og billeder i min WordPress backend, spurgte jeg min gode ven Bjarne Oldrup, om han ikke kunne kode et plugin til mapper.

I sædvanlig god Bjarne-stil sendte han mig blot et link til pluginnet Folders, som gør præcis det, jeg efterspørger. Men hvordan bruger man det lige?

Få en gratis guide her 👇👇👇

At dele er god stil, så Bjarne inviterede mig til at skrive et blogindlæg om, hvordan man bruger pluginnet Folders. Det giver nemlig en smule orden i en rodet WordPress-backend.

Så værsgod – her er en step by step guide til hvordan du bruger pluginnet Folders – du læser den på Oldrup.dk, hvor du kan finde mange andre fede guides, som Bjarne selv har skrevet.

OBS: Guiden til Folders er lavet til dummies som mig selv, bare så vi lige forventningsafstemmer…

Hvad med dig? Har du også hang til orden eller er du helt ok med kaos? Smid gerne en kommentar, hvis du kunne bruge pluginnet

Vil du have andre af mine tips og tricks? Så kan du for eksempel læse disse artikler: